Ревю на Samsung Galaxy S9На пръв поглед това е същото устройство и собствениците на миналогодишния Galaxy S8 логично ще се запитат “Какъв е смисълът да ъпгрейдвам?”. И отговорът е никакъв. За всички останали обаче новият Galaxy S9 предлага топ камера, впечатляващ дисплей, мощен звук и устойчива на времето конфигурация.

Camera: Sony A6500

Music:

Follow @nixanbal on:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

22 Replies to “Ревю на Samsung Galaxy S9”

 1. PepiSchmeichel

  Супер удобното приложение на самсунг ,което в България не е наличное samsung pay ,което размазва всички други приложения за плащания на конкуренцията ( gpay,applepay),защото работи навсякъде дори терминали,който не поддържат мобилни плащания 😉

 2. kotarakbg

  да ми сравняваш самсунг със Сони, които загинаха преди години след като се оказа че характеристиките им са само на хартия и колко безброй дефекти имаха и да ми казваш, че самсунг следвали Епъл брато мн си изостанал при положение че е точно обратното от 3 години насам.. най елементарния пример е че Fast Charging излезе години след Самсунг.. Дисплеите на Епъл са на Самсунг познайте защо.. няма да влизам в подробности за ползването на телефона като дебитна карта в чужбина при кой трелефон е по добра сравнения бол в интернет.. айде със здраве.

 3. Nikola Nikolov

  Аз съм с s7 по голямо куче за здравина и издръжливост след s5 цата ми не съм срещал чудя се сега кой да е следващия s9 или s10 да си купя Макар че взех на Баща ми Хайлей p20 pro и е мн доволен от него ?

 4. DARKLIGHTBG

  Използвам s7 edge и за съжаление е със стъкло счупено като паяжина + розова черта и мисля да си взема нов и се колебая между s8 s9 и a8 .Идеята е да си взема телефон и да не се занимавам със смяна на нов за поне 2-3 години.Какво би ми предложил?

 5. OTKACHEN

  Еммм ако трябва да избирам между S9 или Iphone 7 Plus ти кое би ми препоръчал защото и двата телефона са на една цена ,но айфона има двойна камера пък S9 няма , ако мога да питам за твоето мнение ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *