Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Samsung Galaxy Note 10



Siri Samsung Galaxy Note semestinya menjadi perhatian setiap tahun. Tahun ini Samsung mengeluarkan dua model iaitu Galaxy Note dan Galaxy Note 10+.

Dengan model asas Galaxy Note 10 diturunkan taraf skrinnya kepada resolusi FHD+ berbanding model Galaxy Note 10+ dengan QHD+, mungkin anda perlu menonton video ini terlebih dahulu sebelum membuat keputusan membeli peranti ini.

Harga rasmi

Samsung Galaxy Note 10 : RM 3,799 (256GB)
Samsung Galaxy Note 10+ : RM 4,199 (256GB)
Samsung Galaxy Note 10+ : RM 4,799 (512GB)

Ikuti kami di:

Website :
Facebook:
Instagram :

#SamsungGalaxyNote10 #SamsungMalaysia

46 Replies to “Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Samsung Galaxy Note 10”

  1. selayg90

    Aku susah nk tukar phone.. berbaloi ke aku tukar note fe aku ke note 10 ni.. aku consent bab berat dan size ni… previoulsy aku pkai note5 hampir 3 tahun.. tp beli hendpon lain sbb income tax.. dari aku byr bodo.. baik aku beli hendpon

  2. Mr Steel Heart

    What a tech but price like hell . It just a phone tho . Last dulu aku pernah beli hp harga 3k n still guna sampai skng hmpir 6-7 tahun xde prob tp rasanya taubat xbeli dh hp mahal² bukan sebab xbest ke apa , tp hp ni cepat sgt outdated n nilainya drop gila² . Lgpun tech skng cepat sgt evolve . Hurm . Berkenan la pulak si dia ni 🤐

  3. zamri zainal abidin

    Kbykkan smartphone skang .. kedudukan camera secara melintang atau mendatar memanjang.. cma beza piksel camera yg smakin besar..mungkin akan dtg boleh ubah cara kedudukan camera menjadi lebih awsome. .

  4. PakDie

    samsung dah ikut jejak epal..sebelum samsung pernah kutuk epal pasal notch dan headphone jack…kali ni samsung dah terikut jejak epal mansuhkan semua tu..dah la harga tel aviv…tapi gadis wiser memang segak la…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *