Apple CarPlay vs. Android Auto: welk autosysteem wint?Android Auto is er sinds kort eindelijk ook in Nederland. Net als bij Apple CarPlay gebruik je zo je smartphone via het scherm op je dashboard. Wat kun je er mee? En welke van de twee werkt het beste? PS. Luister ook naar ons
KIJK OOK: de beste gratis navigatie-app
Review Volkswagen ID.4
Abonneer en zet de BEL aan

VOLG ons op

#Apple #Android #auto #Google #Carplay #iPhone #AndroidAuto #Nederland #Tesla #navigatie

24 Replies to “Apple CarPlay vs. Android Auto: welk autosysteem wint?”

 1. Bright

  Google vs Apple, bijna even spannend als Verstappen vs Hamilton? Mooie video? Geef ons een 👍daarmee help je ons 🙏
  LUISTER onze podcast: https://bit.ly/luisterbright (en maak kans op een Bright-shirt)
  REAGEER: wat vind jij dat er nog beter moet aan CarPlay of Android Auto?

 2. Remy

  Ik mis een eigen achtergrond op carplay en als Whatsapp berichten voorleest werkt dit niet bij engelstalige contacten (zinnen worden dan vernederlandst)

 3. chillozz1

  Het verbruikt dan dus wel data van je telefoon.. internet data bedoel ik dan dus.. Dus als je een telefoon hebt maar geen internet abbonoment dan kun je er niets mee ?

 4. Julian van Gemeren

  Als ik draadloos apple carplay gebruik gaat mijn telefoon op de wifi van de auto. Helaas kan ik dan geen kaarten gebruiken en bijvoorbeeld flitsmaaister omdat dit over 4g werkt. Weet iemand hoe ik kan voorkomen dat hij op de wifi van de auto springt maar ik toch draadloos apple carplay kan gebruiken?

 5. Ben the Moviemaker

  Het is wettelijk niet toegestaan om video's etc te bekijken op een auto navigatie scherm. Hier kun je ook een forse boete voor krijgen mocht dit wel werken in een rijdende auto. Enige optie is om bij een after market radio bijvoorbeeld de handremkabel goed aan te sluiten. Als je dan de handrem aantrekt kun je wel video's kijken. Er is ook een omweg om de radio altijd te laten denken dat de handrem aangetrokken is en dan kun je dus altijd video's afspelen

 6. Spartaan

  Ik vind ze beide systemen geweldig voor je auto. Ik vraag me af of parkmobile in de carplay/Android auto zitten? Want ik vergeet zo vaak bij wegrijden van parkeerplaats om de parkeerkosten uitschakelen.
  Een thuisbezorgd en Netflix app is een geniale idee wanneer je onderweg je eten wilt afhalen en eten in de auto met Netflix kijken.

 7. nieooj gotoy

  Het meeste mis ik toch wel app TomTom GO gewoon omdat de navigatie zo fijn en goed is. En verder mis ik ook inderdaad apps als Netflix videoland ziggo go en etc.

 8. hansvanveelen

  Wat is mis in carplay en android auto is bijvoorbeeld een parkeer app die je gewoon op het autoscherm kunt bedienen die dan ook het juiste nr van de betaalautomaat laat zien van die lokatie en die als je weer wegrijd vraagt of de parkeermeter weer uitgezet kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *