Apple iPhone XS & iPhone XS Max | Unboxing & Review• iPhone XS si XS Max sunt disponibile aici:
✅ Magazin:
⏩ Facebook: 👍
📸 Instagram: 💗

➕ Vrei sa faci parte din echipa noastra? Aplica aici:

Abonati-va la canalul nostru 👉 si activati notificarile 🔔

Specificații iPhone Xs și iPhone Xs Max:
ecran de 5.8 inch / 6.5 inch
chipset Apple A12 cu procesor six-core, 3 GB RAM
64 GB, 256 GB sau 512 GB memorie internă
cameră foto duală de 12 MP
conectivitate 3G, 4G, Wi-Fi
sistem de operare iOS 12
Ce este nou la iPhone Xs și Xs Max
Din punct de vedere al designului nu s-a schimbat practic nimic: iPhone Xs preia aspectul estetic al predecesorului său pe care îl împrumută și modelului iPhone Xs Max, care beneficiază de un ecran mai mare, cu diagonală de 6.5 inch și rezoluție 2688×1242 pixeli. Apple preferă acum să numească aceste ecran drept “Super Retina” în loc de “Retina”. În cazul lui Xs vorbim de aceeași rezoluție de pe X, și anume 2436×1125 pixeli.
Chiar dacă diagonala de 6.5 inch pare uriașă chiar și pentru un phablet, mai ales că noul Samsung Galaxy Note 9 are display de 6.4 inch, în realitate terminalul nu este chiar atât de mare: ramele foarte înguste și notch-ul contribuie la o “amprentă” rezonabilă, mai ales că formatul 19.5:9 al ecranului permite o priză decentă în mână.
Din punct de vedere constructiv, ambele modele au un șasiu din oțel și o sticlă care rezistă mai bine la șocuri și deformări, în timp ce suportul împotriva prafului și apei a fost îmbunătățit la standardul IP68.
De asemenea, acestea sunt primele iPhone-uri cu dual-SIM, o opțiune care până de curând părea inimaginabilă pentru astfel de produse premium. În schimb, iPhone xs max continuă cu soluția de autentificare Face ID, în timp ce Touch ID a dispărut.
Printre puținele noutăți la nivel estetic se numără și disponibilitatea noilor modele în nuanța de culoare gold, care își va găsi cu siguranță numeroși fani. Persoanele mai tradiționaliste au în continuare de ales între xs max Silver și Space Gray.
Așa cum stă bine unor modele din generația “s”, principalele noutăți promise de Apple se află la interior. Noile iPhone-uri beneficiază de noul chipset Apple A12, unul dintre primele realizate în procesul de fabricație de 7 nm. Chiar dacă nu avem date concrete despre frecvente, știm că chipsetul include un procesor dual-core de frecvență mai mare și un procesor quad-core de frecvență mai scăzută, în timp ce unitatea grafică are 4 nuclee.

Cantitatea de memorie RAM nu a fost precizată în mod explicit, însă în cazul memoriei internă există trei versiuni: cea de bază are 64 GB, în timp ce modelele superioare vin cu 256 GB și, respectiv, 512 GB.

Camera foto este în continuare duală cu senzori de 12 MP, însă Apple afirmă că senzorul principal wide- angle este complet nou și are pixeli mai mari, 1.4 µm în loc de 1.22 µm. Între timp, camera tele mizează în continuare pe un senzor de 12 MP cu zoom optic 2x.
Deloc surprinzător, Apple nu a menționat capacitatea acumulatorului integrat, însă ne așteptam în continuare la o autonomie decentă.
iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone Xr sunt modele bazate pe designul introdus de iPhone X anul trecut, iar noutățile nu sunt atât de spectaculoase încât să merite un update.

În schimb, cei care utilizează modele mai vechi de iPhone ar putea fi tentați să achiziționeze unul dintre cele 3 modele, Xr, xs si XS max în special în funcție de buget, mai ales că acestea au rame foarte înguste. Pe de altă parte, cei care nu apreciază notch-ul au rămas fără opțiuni în gama actuală, întrucât toate cele 3 modele au adoptat această strategie.

#iPhoneXS #iPhoneXSMax #Apple #iPhone #A12Bionic

49 Replies to “Apple iPhone XS & iPhone XS Max | Unboxing & Review”

 1. Diana

  Eu am un XS MAX și singura mea plângere e lipsa headphone jack ului… asta mă omoară 😂 ca nu mai pot încarcă telul și asculta muzica in același timp.

 2. Chou Ass

  Mi.as dori enorm un iphone dar e prea scump…am samsung A 5 2016 e foarte bun il am de aproape de 1 an..si totusi frate am vazut A 7 2018 sincer e foarte bun ca pret adoor ca arati cum merg jocurile am un joc tin la el foarte mult dar intersant Samsung A 7 2018

 3. tibosee

  Tehnologia de fabricație, nu de fabricare.
  Distanta între componente… 7nm..tranzistorii au 7nm, nu distanta între componente.
  Spor la review uri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *