AZ ÉJSZAKAI FOTÓK MESTERE! | Huawei P20 Pro tesztHuawei P20 Pro előrendelés itt:

Sziasztok! A Huawei P20 Prót már egy bő hete használom és bizony vannak olyan tulajdonságai, amelyek feladják a leckét a konkurenseknek. A videózás még mindig nem túl erős, a notch még mindig nem szép, de éjszakai fotózásban és veszteségmentes zoomban verhetetlen!

Párizs a P20 Pro szemeivel:

Kövessetek minket:
-Közösségi csoportunk:
– Facebook:
– Twitter:
– Instagram:
– Weboldal:

Tagek:
tech2, tech2hu, huawei p20 pro, huawei, huawei p20 pro bemutató, huawei p20 pro teszt, huawei p20 pro magyar teszt, huawei p20 pro magyar, huawei p20 pro vélemény, kirin 970, seemooore, seemore, huawei p20 pro kamera, p20 pro review, p20 pro camera review

41 Replies to “AZ ÉJSZAKAI FOTÓK MESTERE! | Huawei P20 Pro teszt”

 1. Zoltan Farkas

  Van ra lehetoseg hogy vhogy lementsuk a slow motion videokat? Mert csak a telon engedi megnezni lassitva, de ha feltoltom vhova a videot, sima sebesseggel jatssza le.

 2. Just Two Guy

  Megköszönném ha valaki tudna segiteni..Tegnap vettem uj bontatlan p20 pro-t telekomba.60%on volt,lemeritettem es oda tettem tölteni 100ig és lehuztam.Ma reggel 10től délutan 3ig lemerült fullra,pedig csak fotoztam párat és 20p jatek,Szerintem ez nem normalis,fel napot bir,nem hogy 2őt.Valaki tudja mi lehet a gond?

 3. Laura Dobák

  Nagyon jó lett ez a videód is! Nagyon szépen köszönöm,, hogy csináltál vele teszt videót, mert nagyon sokat segítettél vele! Még egyszer köszi!!! Szerintem a TE csatornád a legjobb telefontesztelős, bemutatós csatorna

 4. József Patai

  Szia! Az lenne a kérdésem hogy a telekomnál dual simes verzióba árulják… Lehet hülye kérdés de ugye akkor tudom használni nem csak telekomos simmel?

 5. Budapest104

  Sziasztok! Még lenne egy olyan kérdésem hogy a gyors töltést (40 watt) hogyan lehet ki iktatni? Milyen töltőt vegyek hozzá? Bármilyet amely nem képes a gyors töltésre ? Köszönöm.

 6. Tamás Urszuly

  Mi a gond a notch-al? Szerintem tök jól feldobja a kijelző design-ját és ennek a megoldásnak köszönhetően egy viszonylag jobban kihasznált kijelzőt "nyomkodhatunk" .

 7. Best EU Squad

  Te mindig releváns információt szoktál mondani de most valamit egy picit elszúrtál a Night mode-al kapcsolatban, sebaj kijavítalak. Azok nem hosszú záridejű képek! Ha így lenne minden kis mozdulat látszana és elmosódna, de egyébként is ezt minden telefonban lévő pro mód tudja tehát nem lenne újdonság. A P20 PRO-ban ez nem így működik. A Nigh mode 3 képet csinál: egy alulexpontáltat, egy jól exponáltat és egy túlexponáltat. Az alulexponáltban részleteket gyűjt a fényforrásokból, például, hogy annyira ne égjen ki egy esti fotón az utcai lámpa, a túlexponáltban pedig információt gyűjt az árnyékos, sötét helyekről. A jól vagy angolul 'correctly exposed' képen a kettő közötti átmenetet veszi fel. Végül ebből a 3 képből az AI segítségével össze 'merge'-el 1-et. BTW jó videó lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *