Diari Amanz – Xiaomi Redmi Note 5A Prime



Muzik Latar :
BACK IN SUMMER by Nicolai Heidlas Music
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0

Music promoted by Audio Library

43 Replies to “Diari Amanz – Xiaomi Redmi Note 5A Prime”

  1. Zayn Qarnayn

    Dulu smua Family sy penguna Sony kiranya Sony family la ???… Tp bila Xiaomi kuar dgn bajet cun specs menarik… Skrg ni kmi da jd family Xiaomi haha… Yala beli smartphone mhal pun yg d install cuma WhatsApp dgn Facebook je…

  2. Abdul Saari

    Harap2 lepas ni bertaubatlah. Minta maaf kerana menari lucah sewaktu pelancaran hijab di kelab malam. Kenapa mudah sgt tergoda dgn iblis sampai nak menari aksi lucah. Sebab itu Islam tak suruh kita pergi kelab malam sebab tempat tu byk iblis.

  3. wan opensat

    Next time.. Review sensors yang ade dalam phone ni dik…. Ir blast? Gyro? Compass? Gps? Proximity sensor and wat eber sensors yg ado… Baru best…. Kalau kamera je reviews tk best sangat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *