Galaxy S9+ видео ревю или един голям ПЛЮС за SamsungGalaxy S9+ видео ревю или един голям ПЛЮС за Samsung

Тази година, Плюсът означава нещо!

С огромно нетърпение, очаквахме Galaxy S9 или Galaxy S9+ за ревю. Въпреки, че двата смартфона изглеждат почти идентично с миналогодишните модели, те са ъпгрейди в почти всяко едно отношение….

Последвайте ни:
Facebook:
Twitter:
Официална страница:

34 Replies to “Galaxy S9+ видео ревю или един голям ПЛЮС за Samsung”

 1. Rosen Conkov

  Не се подвеждайте от тези ревюта,те са платени от Samsung или от продавачи на Samsung! Mога да твърдя,че въобще не е това , за което се опитват да го представят. Попитайте някой собственик на такъв такъв телефон , а не слушайте тези на които им е платено до го хвалят!
  Не казвам , че е толкова лош , просо не струва и половината пари , за които се продава , като нов.

  Просто вижте на какви цени се продава в OLX след краткосрочно използване , и сами си направете извода за достойнствата му!

 2. Jack Jameson

  Следя вашите ревюта но моля ви правете е ревюта на евтини телефони например на мото е серията

 3. Just Alish

  Според вас кой е по-добър Samsung Galaxy Note 9 или Samsung Galaxy s9 plus защото се колебая кой да си купя?

 4. Dess Zafirowa

  Купих си samsung s9+ и имам проблем с батерията, защото се изтощава много, ама много бързо. Изключила съм AOD, NFC, също така съм на средно пестене на батерия. Как може да се оправи този проблем? Четох, че проблемът е главно при хората с версия с чип exynos.

 5. Pavel Aleksandrov

  ,,Галакси с9 и Галакси с9+,, тази фраза я повтори 100000 пъти… СУУУПЕР ДРАЗНЕЩО Е!!! Това е първия клип който ти гледам и заради дразнещото ти говорене не бих гледал повече

 6. Митко Христов

  В момента съм в дилема и трябва да избера между iphone 8 и s9. Изгледах поне 40 видео клипа и за двата телефона и все още не мога да избера. Знам ,че айфона може да издържи повече години без да забие или да получи някакви крашове или бъгове а самсунга е възможно да създава такива проблеми за същия период от време като айфона. Бих искал да ме насочиш към правилния избор ,защото това са адски много пари за мен но ще знам ,че няма да имам ядове с телефона поне за 3-4години. В момента телефоните са с 10лв разлика

 7. Nikolay Todorov

  Имам чувството, че след една до две години девятката ще се бъгва точно като AR емоджитата 🙂 🙂
  Иначе много хубаво ревю (като всички останали) !

 8. BittowneR

  Аз си купих s9+ и съм супер доволен от телефона! Хареса ми благодарение на твоето ревю!

 9. childrolland

  Имаш глас на говорител по радио Христо Ботев, ама не се сещам за рубриката 🙂 Бтв, нищо не каза за техния асистен "bixbi", с предназначения за него бутон, който не можеше да се смени с нищо друго, като функция, дълго време. Иначе да, поеха по стратегията на Crapple – тъй като не могат да продават устройствата си на всички по света на каквато си цена поискат те, влагат по-съществени разлики между S и S+, които им струват минимално, като хардуер, но ги продават с брутални разлики в цените – хем тако, хем вако, така да се каже. Така се обхваща цял пазар. Не беше лошо видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *