Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya…



Apa pendapat korang?
Face mask 3 PLY :

INSTAGRAM :
INSTAGRAM :
TWITTER :
FACEBOOK :

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA =
LENS =
BOOM MIC =
CLIP MIC =
LIGHTING =
GOPRO =
MONOPOD =
DRONE =

COLLAB/REVIEW
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

41 Replies to “Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya…”

  1. Scary Boys

    Aku pakai andriod ok je,bukan tak mampu beli iphone iOS tapi andriod pun bagus jugak, kalau andriod bawah 1k memang la kurang kelebihan sikit

  2. Muhammad Saiful Redza

    60fps dia kata bagus..android dah pegi 144fps dh bro..untuk tanda harga iphone 5k tu bleh dpat android paling tggi mcm rog3..streamer guna ios sbb senang nak setup xmcm android..streamer kalau dah bnyak duit mesti nak logo epal kalau tak malu la

  3. aecah 17

    Setahu aku..engineer yg buat cip iphone tu milik samsung..engineer yang buat lcd samsung tu milik iphone. Nak ckp iphone tu better dari android.. Sama kot.. Plus, iphone tk fhm org tkde duit time lockdown around the world.. 5Gpun ip tipu..

  4. Muhd Harris

    Ntahlah saya guna google pixel 1st gen je snap 821 android 10. Men sambil charging no prob and kalo nak stable fps 50-60, saya adeje buat config utk performance..so no problem.

  5. Adien Suhaimi

    android bole hack game . bole msuk website yg locked . alhamdulillah lepas beli android ak main game ps4,ps5 kat gloud game mod free ii je kat phone ak 😂

  6. FJR

    Biase nye IPHONE ni kalau die start dari 7+ ke atas memang bagus dah. Walaupun bertahun mane pun pakai masih okay janji pandai jage. Android biasanya kalau dah 1 tahun ke atas memang ade problem kalau gaming. Sbb game ni die orang keep update sbb tu lah ade lag ataupun masalah lain dekat hp android. Tapi lebih bagus ikut jer kemampuan masing2 kan. Mcm saye sekarang masih guna Ip 7 pun boleh tahan main CODM & MLBB 🤗 dulu pernah juge pakai android tapi tu lah sooner or later hp android ni akan jadi drop jikalau lebih daripada 1 tahun. Selamat memilih ya ☺️

  7. hkmtdy

    Sbb developer kena sentiasa optimise kan apps dekat ios tu pasal game kt ios sentiasa smooth ditambah dgn SoC iphone yg mantap. Ke aku yg palatau hahaha

  8. sir rassell

    saya pakai iphone 12 stuck ACE2 PUBG but using ROG3 boleh capai conqueror PUBG? Pelik hemm….? Saya suka apple dari dulu lagi tapi bila da cuba ROG 3 hati berubah ke android…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *