HTC U12+, Poftim? – UNBOXING & REVIEWDetalii și comentarii pe:
Accesoriile le puteți găsi pe
Urmărește-mă și pe:
Facebook:
Instagram:

21 Replies to “HTC U12+, Poftim? – UNBOXING & REVIEW”

 1. cristian tudorascu

  Salut George este un telefon bun sau foarte bun dar exista si un dar suportul tehnic este execrabil degeaba telefonul este bun daca suportul tehnic exista dar lipseste cu desavirsire.

 2. Rec Ord

  Htc m8 …ala a fost telefon …cel mai frumos telefon pe care l-a facut htc…acuma face telefoane de nici nu mai faci diferenta dintre un htc si un huawei

 3. Cristi Ionut

  Eu detin un HTC U Ultra, care dupa update-ul la android 8.0.0 oficial, a inceput sa imprime imaginea din aplicatiile folosite anterior pe ecran…se vede pe fundal inchis foarte bine. Pacat de acest telefon care se misca superb, dar problemele cu displayul si bateria care tine prea putin il strica.

 4. Adi D.

  Am un HTC 10 si, sincer, niciunul dintre dispozitivele acestea nu m-ar convinge sa renunt la el. Are tot ce mi-ar trebui vreodata + un jack de 3,5 mm pt casti! Eram dezamagit la inceput fiindca au scos mufa pt casti de pe toate telefoanele din 2017 incolo, dar acum imi dau seama ca de fapt ma ajuta sa nu fiu tentat sa imi schimb telefonul.

 5. Johnny Ionut

  Am un HTC 10 de un an si jumatate, nu l-as da pe un U12, cel putin nu pentru moment. Comparativ cu samsung, Htc sta mult mai bine la capitolul memorie ram utilizata pentru diferite aplicatii.
  Multumesc pentru prezentare, chiar eram curios de acele gesturi.

 6. daniel morozan

  A mai patit cineva sa ii apara o pata galbena pe ecran in partea din dreapta unde e butonul "block/unblock" ? Detin un HTC U ULTRA si dupa 4 luni de utilizare mi-a aparut o pata galbena in acea zona. Pata la inceput fiind aproape insesizabila dar in a 6-a luna de utilizare s-a accentuat foarte tare si are cam 2cm. Tin sa precizez ca l-am dus in service si nu au vrut sa mi-l faca,motivul fiind "incarcarea cu un alt incarcator"(ceea ce nu e cazul si nu are legatura). Am contactat HTC din America,ei la randul lor pe inginerii din Taiwan spunandu-le problema si rezultatul final fiind " am purtat telefonul in buzunarul din spate si m-am asezat pe el". Cum au ajuns ei la concluzia asta nu stiu dar in primul rand nici nu-mi incape telefonul in buzunar ,il tin doar in mana. In fine…am contactat ANPC,ei la randul lor pe Regenersis din Bucuresti si rezultatul final fiind "eu nu sunt in masura sa le cer celor din garantie sa-mi repare telefonul si sa revin cu o noua petitie",revin cu o noua petitie unde imi mentioneaza ca telefonul meu nu dateaza ca a fost in service la Regenersis :)))). Pur si simplu …BATAIE DE JOC ! Pacat de telefon…merge impecabil,sunt foarte multumit de el ! Daca nu pateam aceasta faza cu ei reveneam cu drag la alt model dar asa eu unul nu mai revin la HTC dupa cele intamplate !!!

 7. Jorge Jesus

  George poţi face un review la Htc desire 12+ şi la Lenovo k8 note. Sunt telefoane middle range, nu au nimic deosebit, dar as dori parerea ta in legatura cu durata bateriei si a camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *