Huawei P20 – Приятна изненада – РевюСмартфон HUAWEI P20 е предоставен от нашите партньори от Ardes.bg.

✦ Купи смартфон HUAWEI P20 с подарък PowerBank HUAWEI AP007 тук:

Валидност на промо офертата от 12.05.2018 до 31.05.2018г.

✦ Виж още смартфони на HUAWEI тук:

Ardes.bg – Експерт в света на технологиите!

Моля, споделете вашето мнение за този продукт.

✦ Абонирайте се:

Социални мрежи:
✦ Facebook:
✦ Instagram:
✦ Twitter:
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Здравейте приятели аз съм Слави а вие сте с още един епизод на ънбоксинг и ревю. Днес ще разгледаме новия флагман на Huawei – P20. Той е все така любезно предоставен от нашите партньори Ардес.бг. Сега знаем, че продължението на хитовия p10 трябва да е впечатляващ и за това от марката са решили да направят цели 3 варианта. P20 лайт, P20 и P20 pro. Днес ще разгледаме средния вариант, който е само P20. P20 про е този с трите камери, а нормалния е с 2 така най-лесно се различават. А P20 лайт е орязаната версия на този.

Стартираме с дизайна, който като качество на изпълнение е отлично. Въпреки прореза в стил iphone 10, P20 е един много красив смарфон. Имаме гладко стъкло както отпред, така и на задната страна. Този телефон идва в няколко цвата, така че всеки вкус да бъде удовлетворен. Ъглите са извити, а не остри, а самото стъкло е така полирано, че да завършва с лека извивка в металната рамка. Сензора за пръстов отпечатък е разположен най-долу, за което ще иска свикване. От долната страна имаме USB-C за зареждане, а отдясно е разположен пауър бутона и копчетата за управление на звука. До тук всичко нормално.

Ето какво ми прави впечатление, слушалката, което е точно до предната камера в прореза е моно и е защитена от метална микро мрежа. Запушите ли я с пръст и звука изчезва. И Huawei се присъединиха към клуба на Apple и премахнаха аудио жака за слушалки, но имате преходник в комплекта слава богу. P20 не е напълно водоустойчив. Можете да си разцъквате по време на дъжд, но изпуснете ли го в тоалетната – бай бай.

Като цяло дисплея на P20 е доста добър. Не е OLED както на брат си Pro-то, а IPS с разделителна способност от 2244 на 1080 и големина от 5.8“. Той е перфектно ярък и цветен, изображенията са остри и жизнени. Имате и няколко интересни моуда като sRBG и DCI P3, който ще ви пести батерия. Отделно можете да си настроите резолюцията на 720p.
Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

29 Replies to “Huawei P20 – Приятна изненада – Ревю”

  1. Александър С.

    Ябълката е отличен, но дефакто потребителите там плащат повече за логото от колкото за функционалността на апарата!

  2. crFN SLV

    И какво като е копиран от айфон 10 ? Вместо да си зимам боклук за 2 Бона си купуваш същото за тройно по малко

  3. Ivan 555

    Може ли да направиш ревю на Huawei Y7 prime 2018 аз го имам и съм доволен. От него ако може да направиш ревю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *