HUAWEI P20 PRO – ”Hai cu review-ul, George!”Gata, venim, și cu review și cu unboxing, așa cum v-am obișnuit. A trebuit să îl testăm așa cum merita, atât eu cât și Radu. Îți spun de pe acum că ne-a impresionat, și de aceea am decis că îl vom mai testa în continuare.
Detalii și comentarii pe:
Accesoriile le puteți găsi pe
Urmărește-mă și pe:
Facebook:
Instagram:

39 Replies to “HUAWEI P20 PRO – ”Hai cu review-ul, George!””

 1. Ionuț Vlogs

  Faci buna treaba cu videoclipurile dar daca ai vb mai puțin despre anumite chesti ce nu are rost sau sens ar fi mai bine. Spune principalul pentru ca asta ne intereseaza pe noi !

 2. Ionuț David Scrioneț

  Salut George! Am un buget până în 4000 lei si vreau sa imi iau un telefon cu performanțe, camera foarte buna. În principiu sa meargă excelent! Eu am ales câteva si vreau sa imi spui care merita : IPHONE 8 Plus sau IPHONE 8, IPHONE 7 Plus, Huawei P20 Pro, Samsung S9 Plus sau S8 Plus!!! ? ( nu am mai avut niciodata telefoane Apple )

 3. Cosmin Ciuca

  Am cumpărat de curând telefonul și cu upgrade la android 9 nu tine bateria cu greu tine o zi sau o zi jumate de la ce ar putea fi , specific ca înainte aveam un mate 10 pro și nu aveam nicio problema cu bateria.

 4. vlad zaharia

  Salut George , am achiziționat recent un Huawei P20 pro nou sigilat și m-am gândit să îi fac un benchmark.Din cate am văzut în clipul postat de tine când ai făcut unboxing-ul ar trebui să scoată în jur de 210k puncte , din pacat al meu scoate 150k fara niciun fel de setare pentru a economisi energie , ai vreo idee ce ar cauza acest lucru?El funcționează perfect din toate punctele de vedere.Multumesc anticipat!

 5. Alexandru Sopterean

  Bună as vrea sa îmi cumpăr și eu un telefon de acest fel însă nu știu un lucru la acest fel de telefon nu î se poate schimba bateria după ce o folosești destul de mult și vrei sa Îți cumperi alta noua când ți se strica se strica cu totul multumesc anticipat

 6. Bogdan Dinu

  Bati campii grav, nu stiu unde ai vazut ca are LTE Cat 18, are doar Cat 16. Bluetoth e 4.2 si nu 5.0, mai informeaza-te ca decat sa faci review doar ca sa fie, mai bine nu-l mai faci si pui o poza de pe gsmarena cu specificatiile si aia e; macar alea sunt corecte.

 7. Daniii

  Eu nu cred ca ai putea scoate 500 mb/s … eu nu scot 1 mb/s . La orange , este minune dacă dai de 50 kB/s … adică , 0.050 mb/s ….

 8. Daniii

  Eu nu cred ca ai putea scoate 500 mb/s … eu nu scot 1 mb/s . La orange , este minune dacă dai de 50 kB/s … adică , 0.050 mb/s ….

 9. Iuli Iuliana

  Eu mâine îmi iau Huawei P20 Pro pt că știam de el și îmi place mult! Mi-a folosit și acest clip pentru a obține mult mai multe informații despre el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *