Huawei P20 RecenzijaHuawei P20 se onim što nudi i po cijeni smjestio između P20 Lite i P20 Pro i kao takav cilja na publiku, koja love za Pro model, a ne voleni kad im ponude Lite mlijeko. Omjer cijene i onog što nudi je dosta dobar, a baš sve detalje o njemu prije no što potrčite i kupite ga doznajte iz još jedne detaljne i nepristrane recenzije.

Pročitaj više o uređaju na:

Buy Huawei P20:

Pretplati se na SmartphoneHrvatska Youtube kanal:
—————————————————————————————————————-
Prati nas na:
Web:
Facebook:
Twitter:

24 Replies to “Huawei P20 Recenzija”

 1. Megan Stark

  Sta znaci da samo ima sekundarni mikrofon? Da li moze da se stave slusalice u njega?Posto izgleda da je jako mala rupa gde bi kabal za slusalice usao. I da li ima dovoljno memorije za koriscenje malo vise aplikacija i bez memorijske kartice?

 2. Branko Kučera

  Evo Toni ! Juče sam podijelio 2 videa i danas jedan svojoj starijoj necakinji koja planira uzet Huawei P30! Pa sam joj poslao Unboxing i recenziju tog Huawei P30 i recenziju tog P20 ! Pa nek odluči!

 3. FLASH N1

  Pozdrav @SmartphoneHrvatska, dvoumim se između Honor 10 i Huawei P20 pa da li bi ki moga reći koji bi ki se više isplatio i koji je bolji i gdje ?

 4. Mostarac Originale

  Na telefonu mi nece brzo punjenje sad samo stoji punjenje kad ga ukljucim,probo sam punjace i druge sve isto tako da je do telefona ,,u pitanju je nokia 6.1 2018 ,,sporije puni sad ,,sta minje radit?

 5. Mtech

  Kao bivsi korisnik ovog telefona, sve sto mogu da kazem je, sem sto je lep i zaista izradjen vrhunski, djubre od telefona. Ne moze da se kastomizuje lepo zbog idiotskog emui-a, fali mu brdo naprednih funkcija, baterija onako, kamera isto nista spektakularno, korisnicko iskustvo nula. Ne mogu da se pomeraju ikone u draweru, isto tako ni dugmad za upravljanje telefonom, traka ne nestaje sama i ne vraca se vec morate rucno, nema pojacavanje zvuka na slajd iz gornje trake, nema always on, 3.5mm takodje, neprosiriva memorija, scaling aplikacija cudan itd itd….Koristio sam ga 3 dana i prodao, uzeo LG G7 i progledao u svakom smislu…..Djubre od telefona koje lepo izgleda, toliko!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *