HUAWEI P30 PRO – LOW LIGHT MONSTER! [REVIEW]Detalii și comentarii pe:

Descarcă aplicația HipMenu de aici:

Disponibilă pentru orașele Cluj, București, Timișoara și Oradea

#P30PRO #REVIEW #LOWLIGHT

Urmărește-mă și pe:
Facebook:
Instagram:

HUAWEI P30 PRO –
ÎMPREUNĂ FACEM CASE BUNE –
ROMÂNIA ”VÂNATĂ” CIBERNETIC –
NOUL BUHNICIMOBIL! – Tesla Model 3 –
FOLDABLE! – HUAWEI MATE X –
AM PLĂTIT CU CEASUL –
CE APLICATII AM PE TELEFON –
SAMSUNG GALAXY S10, S10+, S10e, S10 5G – PREVIEW –
VÂND CURENT –
CÂT PRODUC DIN FOTOVOLTAICE –
CÎȘTILE DE 2000 DE EURO –
CUM PREGĂTEȘTI GRĂDINA PENTRU IARNĂ –
CUM FACI POZE SUPER WIDE CU TELEFONUL –
TELEFONUL CU ECRAN FLEXIBIL –
TELEFONUL CU 2 ECRANE –
SAMSUNG GALAXY NOTE 9 CU 1 TB !!! –
TELEFONUL CU 10 GB RAM –
JBL CHARGE 4 – FACE OMLETĂ? –
SAMSUNG GALAXY A9 – PATRU CAMERE –
HUAWEI MATE 20 PRO –

33 Replies to “HUAWEI P30 PRO – LOW LIGHT MONSTER! [REVIEW]”

 1. Laurentiu Manea

  Degeba ai atata tehnologie cand nu esti in stare sa scoti o poza 16:9 … stiti ca nu mai are nimeni monitoare si tv'uri 4:3. Pacat, ar fi fost un telefon complet

 2. 80nei

  Va salut cu respect! Voi pleca intr-o vacanta,nu vreau aparat foto,dupa nu voi mai avea ce sa fac cu el,asa,cel putin raman cu un telefon bun. Intrebare: P30 sau S10 ,ma intereseaza foto dar si ca telefon???? Multumesc anticipat pt raspuns!

 3. Dan Petrovici

  Am încercat să fotografiez un obiect în întuneric "camera o obscura" dar din păcate nu a reușit sa destinga, a ieșit tot negru, am umblat la setări dar nici o șansă, ai putea sa ma ajuți cu ceva detalii referitor la acest lucru?
  Mulțumesc!

 4. timtilidim

  vaiiii, cica umileste iphone-ul… :)))) Din cate am vazut eu, tot pixel si iphone au camere mai faine ! Dezamagit de acest review – mult prea subiectiv

 5. Andrei Ismail

  Am o întrebare și as fi incantat dacă mi ar răspunde cineva. Am un Huawei p30 pro și am încercat sa ma joc fortnite sa vad cum merge. Scot numai 15-16 fps fix. La orice rezoluție îl pun, low, ultra etc scoate doar 15 fps. Celelalte jocuri gen asphalt 9 sau pubg mobile merg perfect la maxim.. Nu știu ce are. Mulțumesc anticipat. Este varianta de 8 GB de ram și 256 GB memorie

  Ps: s a rezolvat problema de la sine. Se pare ca era ceva de la joc. Acum merge fluent la detalii maxime și fortnite ul

 6. Mike l

  Bufniciule, este quad camera !
  Dacă Huawei zice ca este quad camera atunci eu cred că ei știu ce zic că doar ei l-au creat, nu ? Camera TOF este cameră, nu ? Vede și înregistrează imagine, nu ? Atunci e cameră !
  Este normal să obții performanțe generale puțin mai mici ( dar absolut neimportante în folosirea practică de zi cu zi ) cu telefoanele mobile echipate cu Kirin 980 decât cu unul cu Snapdragon 855 deoarece în clasificarea generală a tuturor microprocesoarelor produse în întreaga lume, Kirinul 980 al chinezilor este puțin mai jos în clasificare decât Snapdragonul 855 american dar Kirinul este primul din lume creat pe tehnologia 7 nanometri și care are Dual NP ( Procesare Neurală Dublă ).
  Prezic faptul că chinezii vor fi primii din lume la tehnologia IT în scurt timp și asta nu din cauză că ar fi mai deștepți ca alții dar pentru că investesc cei mai mulți bani în cercetare iar în timp, America, nu va putea să mai țină pasul cu ei.
  Deja tehnologia de procesare a imaginilor în condiții de "luminozitate foarte redusă" sau lumină foarte redusă de noapte ( sau "very low light" ) ale acestui model Huawei P30 Pro este cea mai bună din lume. Sper ca Samsungul să recupereze în acest domeniu cu modelele sale viitoare dar acum, în exact acest domeniu de imagini luate în "very low light", Samsungul coreenilor este clar depășit de chinezii de la Huawei.
  ( uite poziția lui "Kirin 980" din clasificarea generală de microprocesoare : într-o clasificare de 1359 de microprocesoare de calculator se începe cu "AMD Ryzen Threadripper 2970WX", cel mai puternic CPU din ziua de azi, care are 24 de core și 48 threads și se termină cu poziția 1359 pe care este "Loongson 2F 900MHz" care are o coră și un thread.
  "Qualcomm Snapdragonul 855" este la poziția 341, cu 8 core și 8 threads, imediat sub "AMD Athlon 300U" și deasupra lui "Intel Core i3-6100U" iar "Kirin 980", la fel cu 8 core și 8 threads, este la poziția 479, imediat sub "AMD FX-7500" și deasupra lui "Intel Core i7-2617M" ).

 7. Pisoiu 96

  George, îmi pare rău că trebuie să îți spun, dar Huawei P30 Pro este pe locul 2 în AnTuTu, cu fix 314759 puncte??. Este o bestie. Îl dețin de 2 zile și pot spune că este excelent din orice punct de vedere. Mă așteptam să îți bat scorul, dar nu cu o așa mare diferență ?? 256 GB și 8 GB RAM.Mersi de review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *