Huawei P30 Pro Unboxing + Test Cititor de Amprente și Încărcare Wireless👁️ Pe Site ►
🛒 Huawei P30 Pro ►
🛒 Toate Versiunile P30 ►
📢 Anunț ►

Mobilissimo.ro îl scoate din cutie pe Huawei P30 Pro, flagshipul Huawei pe începutul de an 2019. De această dată vă prezentăm accesoriile din cutie, facem un test de încărcare wireless şi un test al cititorului de amprente din ecran. Testam telefonul în cadrul programului Orange Smartphone Tester, iar voi îl găsiți la Orange România la 925 de euro la liber, în versiunea cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Avem la test versiunea Breathing Crystal.

#HuaweiP30Pro
#OrangeSmartphoneTester
#Unboxing

DISPOZITIV ►
PE FORUM ►
PE SITE ►

🡫 ❰URMAREȘTE-NE ȘI PE❱ 🡫

24 Replies to “Huawei P30 Pro Unboxing + Test Cititor de Amprente și Încărcare Wireless”

 1. Marius Radulescu

  SALUT AJUTA-MA TE ROG CU P30PRO SE DA VOLUMUL INCET IN VIDEO SI MEDIA SE DA SINGUR INCET AM UMBLAT IN TOATE SETARILE AM DAT RESET LA TOATE SETARILE TELEFONULUI SI NU STIU CE ARE SINGURA VARIANTA RESETARE DE FABRICA DAR E DIFICIL SA SALVEZ TOT POATE AI O SOLUTIE.

 2. Abiotic

  Salutare! Recent mi-am luat si eu unul identic, tot de la Orange si am un dubiu: varianta ta a avut sigiliu pe cutie, în afară de acea țiplă lipită la cald? Merci!

 3. Alex Paris

  Salut! Mi l am achiziționat și eu, și când dau sa schimb camera, îmi arata doar 10mp, 40, 7, 6… M am uitat la mai multe review-uri și zice ca este de 20 ultra-Wide, dacă ma puteți lamuri, mulțumesc!

 4. Marius CV

  Desi la conectivitate e beton totusi lasa de dorit la importul de launch_ere din g_play si tocmai acesta E Motivul Unic si Important ptr care raman la samsung😀

 5. Mihai Cristea

  Nu se vede ce ai facut cu fanta, ai tinut telefonul prea sus. Si in general ar trebui filmat "mai din spate", posesorii de "infinity display" nu se pot bucura de acest lucru …

 6. Rum Coffee

  Alex…am testat la orange telefonul.Ecranul mi s a parut slab, ca rezolutie si nuante culori.Fii obiectiv si spune ti parerea vav de asta, multumesc

 7. Parvu Lucian

  Chiar nu se poate face nimic cu fundalul ăla alb? E extrem de obositor pentru ochi, mai ales dacă mă uit la video seara … In rest, un telefon minunat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *