Huawei P40 Pro vs Samsung Galaxy S20 Ultra | Koji je bolji?! | Usporedba!Hendikep na Samsung? Ili ipak ne?
Huawei je nepravedno zakinut ove godine, ali bome je podijelio par šamara i na kraju izašao kao…

Pisana usporedba:

Maskica:

Web: mob.hr
Instagram: @mislavbusic
Facebook: facebook.com/MislavBusicProduction/
TikTok: @mislavbusic
Mail za poslovne upite: mislav@mob.hr

Samo najbolje recenzije!
#najboljerecenzije

33 Replies to “Huawei P40 Pro vs Samsung Galaxy S20 Ultra | Koji je bolji?! | Usporedba!”

 1. Piter Lorimer

  Ti si profi…tako fino objašnjavaš…objektivan i moje prrporuke za tebe..da te pitam..upravo pregovaram oko kupovine Huawei p40 sa 8gb i 128 gb po cijeni od 399 sfr…proban ep instalirat i čovjek kaže nije išlo…mislim da je dobra kupovina..želim tvoje mišljenje

 2. luka kokolek

  Huawei uvijek ispred Samsunga, imam huawei i znam da je bolji jer samsungu baterija slabija i camera losija od huaweia. Imao sam Samsung užas za tako visoku cijenu,mogu se sakriti.

 3. Dragan Popov

  Iz svih do sada odgledanih recenzija i poredjenja sve je tu manje više isto ili slično kompromisa par ali ne velikih na jednu ili drugu stranu, (govorim o p40pro i s20+) jedina stvar koja je kod samsunga (exynos) značajno da ne kažem nedopustivo lošija je baterija. To je moj najjači utisak. Koliko čujem iz iskustva korisnika samsung jedva pregura (od 08 pa do 18ili20h i to mu je max dok huawei i u 23h i dalje radi sa solidnim procntom u bateriji pri sličnom korišćenju). Da je Baterija bolja bez razmišljanja bih uzeo s20+ (zaokružen i izbalansiran telefon) ovako se i dalje dvoumim izmedju ova dva telefona…..

 4. robert gavric

  Ta dva mobitela se ne mogu poredit da se razumjemo
  Ukratko
  Dimenzije huawei pobjednik(samsung je presirok i prevelik telefon sranje u rukama fuj)

  Baterija i brzina punjenja huawei pobjednik (zar to moram objasnjavat svaki huawei se 2x brze puni a i izdrzi 20-30% duze kroz dan od samsunga)

  Kamera pobjednik huawei (to fkt ne moram objasnjavati)

  Brzina pobjednik huawei(benchmark,geek bench, antutu i svi ostali ovlasteni servisi za testiranje su dali rezultate da je huawei 60% brzi uredjaj)

  Dizajn pobjednik huawei(cim vidis ih na prvu vidis po velicini i poledjini da je huawei remek djelo za s20 krkanski mob)

  Ekran i zvuk pobjednik samsung (tu se mora priznat da samsung ima bolji ekran i zvucnike al sobzirom sa je ekran i dimenzije mobitela neprakticne za ruku i koristenje opet to je ogromn minus)

  Brzina otkljucavanja na lice i otisak pobjednik huawei(brze otkljucavanje na lice koje je najbutnije jer je bez dodira i samim tim je najbitnije jer je bez gubljenja vremena,ako je to brzo onda se mob pri samom pogledu otkljuca u djelicu sekunde,gdje samsungu nekas treba i 2-3 sekunde)

  Sve u svemu da skratim prije bi uzeo 1 p40 pro nego 2 samsung s20 ultra

 5. user537

  Koja je kamera bolja za zoom i noćne fotke: Huawei P40 Pro + ili Samsung S20 Ultra ? Cijena je ista na internetu za oba telefona pa se nemogu odlučiti. Savjeti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *