Huawei P9 Lite 2017 vs. iPhone 7 összehasonlitóSokan kértétek tehát összehasonlitom a Huawei P9 Lite 2017 meg a Apple iPhone 7 Okostelefonokat.
Szép design mind a kettönél de persze külömbözö arkategoria.

Blog ►
Facebook ►
Instagram ►
Iratkozz fel YouTube-on ►
Twitter ►
Snapchat ►

—-

Ezért a videóért nem lettem fizetve és csak az én véleményemet tartalmazza. Más helyzetben itt elolvashatjátok hogy milyen mértékben dolgoztam együtt a céggel. A Terméket teszt után vissza kell küldeni.

36 Replies to “Huawei P9 Lite 2017 vs. iPhone 7 összehasonlitó”

 1. hj kata

  Nekem is iPhonem volt de huawei re váltottam és nagyon megérte! De sokan elkeztek csesztetni hogy az iPhone jobb mért ott egy alama?Mongyuk egy SEt adtam el és vettem belőle huawei p9 lite 2017ot

 2. 4_ 2_0

  Az apple nem a kamerak miatt csucskategoria. 🙂 De en inkabb a helyedben eloszor egy logopedust keresnek fel es jobban atgondolnam hogy mirol beszelek a videomban.

 3. Dávid

  Hiàba mondjàtok hogy az iPhone szar,úgysem fogjàk utól érni egy telefon sem antutuba is az iphone ural mindent a kameràba gyórsaságba..

 4. Tícia.

  Hat ne is haragudj de az iPhone nem veszit az arabol ugy mint mondjuk egy Samsung vagy egy ilyen izé… es az iPhone kameraja ezerszer szebb es nem tudom mit latsz te pirosnak??‍♀️ en meg plusz egy iPhone 6S-et kaptam 85-90 ezerert 32GB-osat,ami bontatlan zsir uj volt! Es csak azert veszik tobben mert olcsobb valamennyivel de kurvara nem mondthato jobbnak semmivel sem az iPhontol?? ja es jobbak a smileyk ??? stb…

 5. Roland Molnar

  Sziasztok rengeteg tapasztalatot szereztem már különféle márkák terén bele értve az Apple – t is most pont P9lite2017 van a kezemben:d nemtudom mibajotok vele… Az almatol azert valtam meg mert tomegdivat lett meg a koldusoknakis az van lassan nembeszelve a diszbuzikrol meg a tinikurvakrol ha meg valaki fotomanias vegyen fényképezőgépet telefon helyett… :d nem értem ezt a mai vilagot

 6. Nincs nevem

  70.000 – 85.000 Ft-ból ne várjunk el egy csucskategorias telefont.. Ennyi pénzért egy tökéletesnek mondható telefont kapunk..
  Divatból nem éri meg annyit kidobni egy iphonera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *