iPhone 11 Pro anmeldelse (dansk) – Se review af kamera, batteri og andre specs | TeliaI denne iPhone 11 Pro-anmeldelse går vi helt tæt på design, specs og brugervenlighed. Vi ser især på et nyt iPhone 11 Pro-kamera. Der er skruet op for alle specs med iPhone 11 Pro, og vi tager dig med hele vejen rundt om dem allesammen i denne video. Den gør dig meget klogere på det innovative iPhone 11-kamera, det kraftigere batteri og meget andet. Klik ”Play”, og se med!

iPHONE 11 PRO-ANMELDELSE
Vores faste anmelder, Torben fra iNPUT, tager et grundigt kig på den nye iPhone i vores iPhone 11 Pro-anmeldelse. Vi kan allerede nu godt afsløre, at det er det nye iPhone 11 Pro-kamera, der løber med opmærksomheden. Vi har selvfølgelig gode tilbud på iPhone 11 Pro til dig i vores webshop:

I vores iPhone 11 Pro-anmeldelse kan du bl.a. høre, at iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kun adskiller sig en lille smule på størrelse og batterilevetid. Så en lidt større skærm og bedre batterilevetid får du med iPhone 11 Pro Max, men iPhone 11 Pro er stort set den samme telefon bortset fra det. Skærmen på iPhone 11 Pro er 5.8”, mens den er 6.5” på Max.

iPHONE 11 PRO-KAMERA OG DESIGN
Det første vores anmelder ligger mærke til er, at designet har fået en overhaling. Telefonen glider f.eks. ikke så nemt ud af hånden. Skulle din iPhone 11 Pro alligevel glide ud af hånden, er den også noget mere hårdfør end tidligere. Apple siger selv, at det er den mest hårdføre telefon, de nogensinde har lavet – og måske den mest hårdføre i hele verden. Den er også blevet en lille smule mere vandtæt.

Så kommer vi til kameraet – eller skulle vi sige kameraerne. iPhone 11 Pro er nemlig udstyret med et vidvinkel-, ultravidvinkel- og zoomobjektiv. De tre kameraer (eller linser) arbejder enormt flydende sammen, da det er lykkedes Apple at kalibrere dem, så det hele bare spiller fuldstændig. Du skifter helt flydende mellem dem, og der er ingen forskel i hverken farver eller setup.
iPhone 11 Pro er udstyret med Night Mode, som lader dig tage super skarpe nattebilleder, uden at der er skruet voldsomt op for lyset, så det næsten ser ud som om, billedet er taget i dagslys – som ofte er tilfældet med andre mobiler.

FØLG TELIA PÅ SOCIALE MEDIER:
—————————-
Like os på Facebook:

Tweet os på Twitter

Tag os på Instagram

Læs mere om iPhone 11 Pro og de andre modeller her:

—————————-

MERE BATTERI OG BEDRE WI-FI MED iPHONE 11 PRO
Batterilevetiden har fået et grundigt hak opad med iPhone 11 Pro, og det er særligt tydeligt i hverdagen, som du kan høre Torben fortælle om i denne iPhone 11 Pro-anmeldelse. Med den gamle model skulle den sættes i opladeren, når du kom hjem. Det er ikke nødvendigt med iPhone 11 Pro. Den har næsten halvdelen af batterilevetiden tilbage efter arbejdsdagen – også selvom du faktisk bruger din iPhone 11 Pro i løbet af dagen. Skulle du mangle strøm, kan du bruge hurtigopladere (18W).
Hvis vi kigger på funktionalitet, er det især på to områder, iPhone 11 Pro udmærker sig. Hastighed (over hele linjen) samt Wi-Fi og LTE. Det betyder bl.a., at du kan downloade en stor fil med LTE på iPhone 11 Pro noget hurtigere, end du kunne tidligere. Wi-Fi6 giver dig samtidig hurtigere og mere stabilt Wi-Fi, hvis din Wi-Fi-router derhjemme understøtter det. Overvejer du en iPhone 11? Den anmelder vi lige her:

HVORDAN ER SIKKERHEDEN I iPHONE 11 PRO?
Face ID er blevet hurtigere og har fået en opgradering, så hvis den f.eks. ligger ned på bordet, skal du bare kigge på den for at åbne – også selvom du kigger skråt på den. Kombinationen af de to ting gør, at Face ID er blevet endnu mere uundværligt.

Torben siger det ikke i vores iPhone 11 Pro-anmeldelse, men alt ved iPhone 11 Pro er udviklet til at beskytte din anonymitet. F.eks. forlader dine Face ID-data aldrig din iPhone 11 Pro, ligesom den heller ikke bliver sikkerhedskopieret til iCloud eller andre steder.

Kan du lide vores iPhone 11 Pro-anmeldelse? Så kan du se reviews af de andre Apple-nyheder m.m. her:

A13 Bionic-processoren er den hurtigste nogensinde ifølge Apple. Og noget kunne tyde på, at de har ret, når du står med den i hånden. Den er i hvert fald sindssyg hurtig. Så du kan uden problemer skyde videoer og billeder med det imponerende iPhone 11 Pro-kamera.

Hvis du vil lave din egen test og iPhone 11 Pro-anmeldelse, kan du altid besøge din lokale Telia-butik. Her kan du selv sammenligne modellerne med hinanden.

9 Replies to “iPhone 11 Pro anmeldelse (dansk) – Se review af kamera, batteri og andre specs | Telia”

  1. Kim Rene Jensen

    Qualcomm Snapdragon 865 er hurtigere. så processoren er IKKE den hurtigste længere.. TELIA tjener mest på Iphones, og anmeldelsen udstråler dette… IKKE SÆRLIG TROVÆRDIG

  2. alcylon

    Intet pro over Iphone 11. Det eneste nye er et vidvinkel camers så der nu er 3 camera som Android har haft i l a n g tid. Den er ikke de penge værd. Apple ripper kunderne. Hvorfor får man 1 års gratis tv og spil med? Ellers kunne de ikke sælge den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *