iPhone vs Android Mana Lebih Bagus ?



Kali ni aku collab sama @FUZZ CHANNEL bagi membincangkan topik antara “iPhone vs Android” mana satu yang lebih bagus ? Sebelum ni aku pernah collab dan membincangkan topik basic mobilegraphy :

Instagram :
Twitter :
Blog :

#iPhonevsAndroid #iosvsAndroid #iPhone

28 Replies to “iPhone vs Android Mana Lebih Bagus ?”

  1. Rozie Nisa

    Iphone sama macam masakan ibu
    Android sama macam masakan isteri
    Nak puji masakan ibu lagi sedap dari isteri,nanti isteri merajuk.Nak puji masakan isteri lagi sedap dari ibu.Nanti kena sumpah anak derhaka.Jadi kena puji sama rata.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Amri ibrahimx

    Aku android phone 70% iphone 95% Settle so overal aku mmg lbih suka iphone sbb ios punya performance mmg mantap and boleh guna dlm jangka masa yg lbih lama pada androidphone .. aku suka iphone punya tone colour bila ambil gmba and kualiti video iphone antara the best dari byk2 brand phone android yg lain.. pendapat aku je btw tq faiz and iam od for sharing hehe

  3. alil jazny

    Aku android kerje. IPhone aku buat game n kegunaan main untuk IG Facebook. N gaming guna iPhone aku lagi puas hati.. Itu aku punya pendapat lah..

    Aku suka dua dua..

  4. Hafiz Zulkepli

    Nice faiz. Kau dgn OD dua2 aku mmg dh subscribe. Pendapat aku as android & ios user, aku suka customisation kt android tp aku lebih prefer interface dkt ios yg lebih kemas. Device aku skrg ip11 pro, pixel 2xl dgn samsung s9plus. Daily basis aku 11 pro, pixel lebih kepada portrait usage dan s9plus lebih kepada keje. Masing2 ada task masing2 dan aku bknnya jenis ifag atau androidfag yg ramai dok kecoh skrg. Mana aku nk pakai, aku pakai. Salute

  5. MelloNice

    Sepatutnya tajuk…ios vs android kn??huhu… Or iphone vs android phone….tp pape pn, aq guna duaΒ²…sbb nk rasa the best from both platforms…

  6. Hafiz Halim

    Setuju… Android boleh customise… Contohnya aku donlod youtube vanced yg free tp pnglman lbih kurg mcm youtube premium version yg berbayar punya..

  7. ROY PRM

    Aku suka iphone ni. Tapi xterasa nak beli. Aku lebih pada android sebab android banyak benda bole buat. Bab camera aq suka model note, S, google pixel. Pandangan aq model ni antara camera terbaik la berbanding iphone. Hihi

  8. Haziq Irsyad

    Walaupun aku pengguna tegar iphone, aku still salute android coz it is universal and customisable. Plus aku gune iphone ngan android untuk kerja so aku x stuck kat mane2 side sbb dua2 aku pakai haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *