IPHONE XS MAX UNBBOXING.. AGAIN… WHY??…. | JessieMayaIn deze video unbox ik precies de zelfde iphone die ik al had. Maar die besloot vanochtend kapot te gaan..

All inquiries: max@therongagency.com

INSTAGRAM

Follow me on twitter!

Add me on snapchat!
@jessiemayaa
Like me on facebook!

Haai, Ik ben Jessie Bosch, ben 22 jaar oud en woon in Arnhem. Mijn YouTube kanaal staat in het thema van Make-up. Ik ben een echte make-up JUNK! Alles wat shimmered en een mooie verpakking heeft MOET ik hebben haha… Als je niet van veel, extra en overdreven houd ben ik niet de YouTuber voor jou haha.

25 Replies to “IPHONE XS MAX UNBBOXING.. AGAIN… WHY??…. | JessieMaya”

  1. Jessie Maya

    Lieverds! Lief dat jullie mee denken! Maar nee als ik hem laat maken zit ik 3/4 weken zonder. Mijn telefoon is 50% van mijn werk! Dus dat kan niet. En een eerder model kopen is geen optie. Betaal je als nog 800 euro. De camera is een stuk minder (die gebruik ik voor alle foto’s). Vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt! En als je goed oplet is mijn ‘geklaag’ in de video heel sarcastisch! Just me being me! ❤️😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *