Itt az e-Sim jövő – Huawei Watch 2 ?Ne felejts el követni minket mindenhol! ?

? Facebook:
? Twitch:
? Instagram:
? Itt tudsz támogatni minket:
? Vegyél OW-s cuccokat:

28 Replies to “Itt az e-Sim jövő – Huawei Watch 2 ?”

 1. Zoltán G.

  1. Nyilván azért nem forgatható a számlap, mert akkor az S3 copy lenne. Talán le is védte a Samsung.
  2. Az eSim miatt egyáltalán nem különleges a Huawei watch 2, hiszen a Gear S3 is létezik eSim verzióban és nyilvánvalóan fillérért dobálják most az ember után, mivel megjelent már 2 új Samsung óra is a Gear S3 óta.
  3. Nem ingyenes az eSim használata, tehát újabb pénzlehúzás. A kényelemért (?).

 2. Örs Jakab

  Elég gyík review. Egyrészt alap, hogy a WearOS miatt nincs forgatható lünetta. Másrészt mi az hogy szarok az számlapdesignok, hát kb végtelenmennyiségűt lehet letölteni playstoreból, biztos többet mint Samsunghoz

 3. Máté kk

  Ha már az e-simnél tartunk, én most tesztelem az első órám Samu Galaxy Watch-ot (LTE), a fő számomhoz a Telekomnál kértem multi simet és e-sim-es megoldással használom az órában, még nagyon az elején járok a dolognak, viszont hihetetlenül tetszik hogy a telefonom nem kell magammal vinnem mindenhova.

 4. Nagy Richárd

  Ez a bemutató azért elég kutyafuttának tűnik. Vagy ennyire nulla a termék. Az viszont baj.
  Nekem egy Samsung Gear Sportom van/volt/lesz. (Még nem tudni mi lesz a vége a levelezésemnek.) Amíg be nem ázott 5 hónap után heti 2 úszással, majd garanciában javitva ismét csak 5 hónapot bírt. Nagyon hiányzik, mert használati és megjelenési szinten nagyon hozzám nőtt.
  A második beázásnál már a Samsung támadott engem. Elvette a garanciámat, mert ismeretlen eredetű anyag került a szerkezetbe… ???
  Most első körben felajánlották, hogy még egyszer utoljára "méltányosságból" megjavítják ingyen, aztán dögöljek meg vele.
  Hát ki várta volna ezt egy Samsungtól? Az óra kívülről mintha új lenne. Nem sérült. Mindkét beázásnál a hátlapi szenzor üveglapja lett belülről párás. Az akku és a töltés omlott össze. A párásodott hátsó üveglap pedig ragasztva van! Mozgott mindkét esetnél. Na ez az én hibám, vagy a széria lehet ócska. Nézzétek meg a Gear Sport-ot és az egy évvel később kiadott Galaxy Watch-ot! Nini a Watch-on már másmilyen technika látható a hátlapon. Most épp követelem vissza a pénzem… egyelőre levelezéssel. Fogyivédelemet még nem kerestem fel.

 5. Dej Buster

  Az e-sim csak pénzlehúzás lesz nálunk. Most ha lemerül a mobilom simán átrakom a simet amivel megy a telefonkönyvem is és használom. Az e-sim esetében migrációnként fizetni kell ami nem opció a jelenlegi fél napos működési időkkel.

 6. AlwinHD

  Hat, az Apple Watch meg mindig sokkal jobb mint ezek a kinai orak. Sajnos ez van amikor valaki lep egyet, te mennel utana, viszont kovetni nem tudod. Vagy, ha megis akkor silany minosegben.

 7. user_zolta

  Nem értem mi ez a nagy e-sim felhajtás. Az Apple 2011-ben adta ki az első CDMA készülékét. Ami hasonló mint az e-sim. A tavalyi Apple watch series 3 is tudja ezt, persze csak Amerikában, de nem új keletű dolog…

 8. Zoli

  Jó a videó, de etikai kérdéseket vet fel, hogy a kémkedő kínaiak termékét reklámozzátok! Az Egyesült Államok kormánya kifejezetten kéri az állampolgárait, hogy ne vegyenek Huawei terméket.

 9. nasicornis27

  Hogy érted azt hogy, nem forgatható a számlap? Pár másodpercre rá hogy kimondtad, 1:48 nál épp forgatod a számlapot… :/ Vagy a lünettára (funkciógyűrű) gondoltál?

 10. Patrik Horváth

  1 évig használtam egy Apple Watch series 1-et. Az első pár hónapban tetszettel a funkciók, hogy monitorozta a mozgásom, de később már csak az értesítések miatt tartottam. Jelenleg egy normál kvarc órát használok és nem hiányoznak ezek az "okos" funkciók.

 11. EltonLeonidasMeitant

  Nekem szörnyű csalódás volt anno a watch2. Amikor huaweire váltottam 1 éve, akartam mellé egy órát. A watch1 elegáns, de nem vizállo, nincs gps, gyengébb az aksi. Ebbe mindezek megvannak de olyan csúnya a watch1hez képest.

 12. Rise the drake

  Az OW az én kalauzom amin keresztül megélem a technológia lassú de tudatos fejlődését. Kemény 20 éve sincs hogy beleestem ebbe a világba de amilyen rohamosan megy a tech, jó ismerni egy pár embert akik ezt ilyen jól fújják.

 13. Haseo

  Mindig úgy voltam vele hogy egy óra nem tud annyival több funkciót mint a telefonom, akkor meg ezt a 70 ezret inkább telefonba raknám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *