Jocul care mi-a îngenunchiat Huawei P20 Pro – Cavaleria.ro#huawei #p20pro #blades #theelderscrolls
Articolul complet pe site:

URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
Facebook:
Instagram:

32 Replies to “Jocul care mi-a îngenunchiat Huawei P20 Pro – Cavaleria.ro”

 1. Scorpion 905

  Pe iPhone ruleaza ok (8 Plus), dar nu performanțele sunt problema jocului, e mai mult la nivel conceptual. Puteau sa facă un RPG real, dar au ales sa facă un city-building game care din când in când mai e și dungeon crawler. Deh, Fallout Shelter a avut mare succes, de ce sa nu meargă și în universul The Elder Scrolls? Aș vrea să ajungă în pământ Bethesda din punct de vedere financiar, poate atunci își revin și fac din nou RPG-uri decente ca Skyrim. Măcar Capcom și-a mai revenit în ultima vreme.

 2. Ion Maria

  Cred că nu îți iei un telefon doar pentru jocuri, sunt telefoane dedicate.. Ce vrea să spună sau să facă domnul? Eu am cumpărat de curând telefonul, nu joc jocuri, nu fac, selfie, nu prea filmez, sunt mulțumit de telefon, ce face domnul, reclamă? Cine vrea, să îl cumpere îl cumpăra cine nu vrea nu îl cumpăra.. Nu mă abonez la postări, nu sunt pentru mine..

 3. Robert-Valentin Mazilu

  iPhone 7 plus, îmi merge perfect, când comut pe portrait sau landscape nu are niciun lag…
  Îmi place încotro se duc jocurile mobile, aștept și Diablo immortal. Dar mai e timp pana când măcar o sa ajungă gameplay-ul /storyline-ul pe mobile la nivelul “Gothic 2” de pe pc, dacă ma înțelegeți 🙂

 4. Tudor Donţu

  Ce mizerie de joc. Numai când facj poză la un mort in sicriu, trebuie să pui telefonul în modul portret pe orizontală. Stânga, dreapta, sus, joc le identifici.

 5. Agape Antonio

  Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31 Sony srs xb 31 Sony srs xb31Sony srs xb 31 Sony srs xb31

 6. Oprea Liviu

  Pe iphone7 si ipad 6-e gen merge f bine si se sincronizeaza excelent intre ele cu gamecenter. F rar se blocheaza(buguri?). Joc de la lansarea early si nu am avut wipe. Gameplay: block si skillurile de block sunt 0, just focus light w pt combo. Nu e p2w cum zic unii nubi?

 7. Mihai Pricop

  Am un S10e si merge ok in general. Dupa 20-30 de minute de jucat, se incalzeste putin. Cateodata (nu foarte frecvent), are spike-uri de 3-4 secunde de lag in care merge sacadat.

 8. Silviu

  Pe un Asus Zenfone 5Z merge fara nici o problema. Este peste Huawei P20 Pro acest telefon si mai ieftin cu 300-400 lei. Si pe iOS de la iPhone 8 merge fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *