Može Google? Može! Huawei P40 recenzijaNakon P40 Pro modela, stigao je na test i P40. Iako manjih dimenzija i za neke korisnike samim tim pogodniji, ovaj telefon je lišen izvesnog broja mogućnosti Pro modela

Detaljan test na našem sajtu:

Subscribe na Benchmark Youtube kanal:
——————————­­—————————–­-­————————–
Prati nas na:
Web:
Facebook:
Instagram:
Twitter:
——————————­——————————­—————————-

#Huawei #HuaweiP40

49 Replies to “Može Google? Može! Huawei P40 recenzija”

 1. Goran Bojovic

  Šta kažu za gorila Glass, ima li ga P40 model ? Iznenadio sam se neprijatno kada sam saznao da gorilla glass nema ni model p30 niti p30 pro.. nisam uspeo da vidim da li ima p40.. ako ni to nema, onda je iz mog ugla besmisleno dati toliki novac za ovaj model..

 2. thebboojjaann

  Trenutno se po oglasima može naći od 380+ (sa garancijom). Meni se čini kao dovoljno dobar, jeste P40 pro bolji, ali u većinu stvari koje pro ima – meni nisu potrebne, a verujem da ih većina ljudi i ne bi primetila

 3. Trust Cheats

  Do juce pravili tesko sranje od telefona da bi se probili na trziste, a sad bi bez Google da toliko cijene telefon. Nidje veze, ja ga nebi uzeo ni za 100$, nema legalne podrske Google servisa i ostalog, nista od tog telefona.

 4. Nikola

  Cekaj bre, ja sam danas bio u telenoru i rekli mi ds mogu ds korstim whatsapp viber messenger fb Instagram YouTube google maps i gmail, ko koga sad zajebava? Jel ja mogu da korstim to naredne 2 godine koliko bi bi trajao ugovor ako bi uzeo taj fon?

 5. Milan Zarkov

  Meni p40 pro radi savršeno. Još jedna razlika je da p40 pro ima 40w zično punjenje. To je dosta brže od 22.5. I p40 je odlična kupovina, nema šta. Google servisi rade. Samo je pitanje da li će po prelasku na Android 11 trebati da se radi sve iznova. Ako hoćete da sakrijete izrez za kameru, samo uključite dark mode i u svim aplikacijama gde je to podržano. Gotovo da se i ne primeti. Jedino kad gledate video, ali bar meni ne smeta.

 6. J23

  Da mi je samo jedno logično objašnjenje one mrljetine od prednje kamere!?! Koliko je zapravo svima tako važno uslikavati svoje njuške?? Uređaji koji se koriste prvenstveno za internet, video, pa čak i za telefoniranje 😱 Ekrani bi trebali biti potpuno čisti, baš kao i svaki TV, monitor, ili notebook ekran i . Te ''rupe'' po ekranima su kao tisuće pixela zgruvane u jednu masu, potpuno besmisleno i nepotrebno!

 7. MatejaSt

  Da li kada se instaliraju Google servisi radi YouTube studio i da li se moze ulogovati na YouTube nalog standardno kao i na svakom ostalom Android telefonu? Citao sam da YouTube radi, ali se ne mozes ulogovati na svoj nalog, vec moras preko pretrazivaca? Unapred hvala.

 8. Lovro Orak

  Ostavio sam mobitel kako dolazi iz kutije cisto iz razloga sto sve mogu normalno koristiti. Sve aplikacije koje ja koristim rade bez problema

 9. darko velimirovic

  Muči me samo jedno pitanje u vezi kupovine ovog telefona: Hoće li se kod naših operatera (Telenor) uppšte pojaviti Honor 30 serija? U nedoumici sam da li da još čekam il da uzmem ovaj telefon. Čekam li Džabe???

 10. Hollow Inside

  Ah klasik Huawei smece lol.
  Lupaju masne cifre na telefon koji ne podrzava vecinu vaznih bankovnih aplikacija, a ne kazem da trenutni nacin za Play servise je u riziku od buducih azuriranja od samog Huawei-a.
  Jos kad dodas taj tumor od punch hole kamere, koja je najveca na trzistu… 🤮
  Bolje uzeti Realme X2 Pro, X50 Pro ili cak S10 od Samsunga 🙂
  Batalite se Huawei telefona barem dok ne srede ovo ili uspiju razviti svoj "HMS".

 11. Zizu Wer

  Pozdrav,
  možete mi reći da li na ovom uređaju rade aplikacije za snimanje razgovora. Znamo da je Google izbacio takvu mogućnost od 7-ce..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *