Samsung Galaxy S10+ vs Huawei P30 ProКой от двата ТОП android телефона да изберем? Samsung Galaxy S10+ или Huawei P30 Pro? Знам, че няма да е лесно, но вие кой предпочитате? Ще разберете моето решение накрая на видеото!

🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clashers” –
📕 Купи книгата ми тук:
🔔 Абонирайте се:
🎮 Гейминг канал:
👕 Тениски и Мърч:
🙌 Елате в нашия Discord:
💰 Donate: paypal.me/theclashers

Здравейте приятели, аз съм Слави и днес ще направим битка между най-горещите андроид телефони на пазара. Ако не сте гледали предишния двубой между iPhone XS MAX и Galaxy s10+ може да погледнете в канала!

#TheClashers #Samsung #Huawei

В историята и на флагманите от Samsung и Huawei имаме супер качествена изработка, премиум усещане и фокус на фотографията. Но много хора се питат кой да изберем. Надявам се това сравнение да ви е от полза при избора.

Социални мрежи:
✦ Facebook:
✦ Instagram:
✦ Twitter:
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Двата смартфона са страхотни, резултатите го показват. Имат си предимства и недостатъци и за това накрая завършват с равен резултат. Като бързина и дисплей е Самсунг-а, като камера и батерия е Хуауей-а. В крайна сметка вие трябва да изберете какво е по-важното за вас. Ако правите повече снимки и сте инстаграм принцеса, то хуавея ще ви върши повече работа. Ако искате производителност и бързина тогава самсунга.

Ако ви е харесало днешното сравнение може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

31 Replies to “Samsung Galaxy S10+ vs Huawei P30 Pro”

  1. Violeta Geneva

    Слави, благодаря ти за хубавите клипове. Гледам ги удоволствие. Благодаря,за всичко което научавам. Пожелавам ти да имаш успех. Да продължаваш с това начинание. И да имаш много успехи.

  2. Neslqn Ali

    Huaveite zasicat. May az sam s huavei p smart z za 10 mesec zapocna da vliza bavno v messager nulirah go i trigna ….sled tova video izbiram Samsung

  3. Anatoli Bogomilov

    Абе най добрите телефони са Samsung iPhone и Huawei от другите апарати нищо не става… Но ас сам си фен на Samsung 😎👌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *