Samsung Galaxy S9+ RecenzijaNakon Galaxya S9 moju je torturu prošao i veći mu brat Galaxy S9+, koji lanjsko S8+ skoro pa savršenstvo, s još RAM-a, još kamera i još zvučnika podiže na višu razinu. Vrijedi li Galaxy S9+ zaista tih para i je li to najbolji smartphone kojeg trenutno možete kupiti ali i odgovore na druga važna životna pitanja, pronađite u ovoj recenziji.

Još detaljnije o uređaju pronađi na:

Pretplati se na SmartphoneHrvatska Youtube kanal:
—————————————————————————————————————-
Prati nas na:
Web:
Facebook:
Twitter:

35 Replies to “Samsung Galaxy S9+ Recenzija”

 1. Tomislav Kiš Čepegi

  pozdrav Toni čitao sam na gsm areni da s9 plus ima procesor snapdragon 845,jeli to istina budući da si ti naveo drugi naziv?
  Chipset Exynos 9810 Octa (10 nm) – EMEA

  Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm) – USA/LATAM, China

 2. Branko Kučera

  Daa! Stvarno je dobar ! Ali nebi mijenjao SAMSUNG GALAXY GALAXY S8 da ga imam za ovaj ili Huawei P20 PRO takođe! Ja bi bio pre zadovoljan i njima! A nadam se da ću sad u 4mj 2019-te naći neki dobar i kvalitetan smartphone za 9kn jednokratno bez otplate u bilo čijoj TARIFI! Bilo HT-TELEKOM HR, A1HR, TELE2, TOMATO ILI BONBON!

 3. adnan ajanovic

  Bixby hahaha baka prase, zasto bixby misli da mene zanima ova pjesma, vidi ovo mc stojan lete pare, miligram vampir….slusaj druze hvala ti puno al evo hahaha legendarno

 4. Damjan Stojković

  Pozdrav, mozete li da mi preporucite neki premijum telefon koji se najbolje pokazao kod vas i kojeg biste vi kupili. Takodje, ako biste mi mogli reci koji je bolji, S9 plus ili P20 pro. Hvala!

 5. Kosta

  Toni, jedno pitanje. Imam mogućnost da uzmem s9+ u Americi. Model je US warranty unlocked, nov. Interesuje me da li će taj model raditi na našem tržištu sa našim karticama… Hvala na odgovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *