Samsung Galaxy Watch – Pe care să îl aleg? [UNBOXING & REVIEW]Detalii și comentarii pe:

#galaxywatch #smartwatch #review

Urmărește-mă și pe:
Facebook:
Instagram:

33 Replies to “Samsung Galaxy Watch – Pe care să îl aleg? [UNBOXING & REVIEW]”

 1. Ionut Radu

  Jalnic acest ceas. Cumparat in septembrie 2018….dus in service decembrie 2018 ( nu mai citea pulsul – sa schimbat placa de baza)…..dus in service februarie 2019 ( nu mai pornea….schimbat placa de baza si capacul bateriei)…..si iarasi dus in service aprilie 2019 ( nu mai citea pulsul…..inlocuire produs) . Jalnic acest ceas…..nu il recomand nici la dusmani

 2. Ady Claudiu

  Se pare ca te-au auzit cei de la Samsung, cand ai spus ca functioneaza cu orice telefon.. Au blocat, de o saptamana nu poti folosi ceasurile decat cu terminale Samsung..

 3. Razvan Gabriel Raileanu

  Salut George, Marian si Radu. Sunt posesorul unui Galaxy Watch 46 mm versiunea standard cu BT. Am vazut in mai multe review-uri optiunea Samsung Pay. In aplicatia mea nu gasesc aceasta optiune. Mentionez ca il am imperecheat cu un Huawei P20 PRO pe care nu intentionez sa il schimb. Ma poti ajuta sa activez aceasta optiune. Nu as vrea sa mai car portofelul dupa mine peste tot. Mersi si tineti-o tot asa. Sunteti cei mai tari.

 4. Adrian Paul

  Astept si eu sa imi vina cel de 46 mm.Nu stiu cum sunt in Ro dar afara am ales de 46 mm cu LTE.5€ pe luna abonamentul E sim sa mearga fara telefon daca am inteles bine.Am ales de la Vodafone ca oricum am nevoie de serviciul lor si astfel ceasul costa 37€ in loc de 399€.Abia astept sa vad cum este ca o sa parasesc Apple watch.

 5. Mihai Curecheru

  Am achizionat ceasul acesta acum o luna si nu prea sunt multumit de el! Mi-as dori sa sincronizeze mai multe aplicatii, google maps etc. Bateria ma tine maxim o zi jumatate.

 6. Razvan Lucian

  Salut George , am si eu o intrebare sper sa apuci sa raspunzi varianta LTE functioneaza la noi in romania ? Mai exact pot sa primesc mesaje sau apeluri fara sa am telefonu conectat sau cu mine ?

 7. Fresh The Butcher

  vector luna ramane epic..e mult mai premium fata de galaxy watch…..de ce policarbonat pe spate la un ceas care e o caruta de bani…si se vrea premium ….gear watch.ul asta….:-|

 8. marius dodis

  Salut! em am versiunea LTE insa nu stiu unde pot baga simul! daca scoti cureaua cu gauri vei vedea ceva gen sertarasul de cartela! cel putin asa cred eu! HELP MULTUMESC!!

 9. Kippo

  Salut George, ai idee daca se poate folosi si varianta LTE in romania, si daca da, cu ce operator de telefonie se poate. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *