Test camera Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9 Plus!Particip in programul #OrangeSmartphoneTester la testarea primului telefon cu triple camera din lume: Huawei P20 Pro. Vedem impreuna un test de camera pentru Huawei P20 Pro 2018 si comparativ cu Samsung Galaxy S9+.

Gasesti telefonul la Orange:

Telefonul este primit pentru testare de la:

Albumele cu poze:
Huawei P20 PRO:
Samsung Galaxy S9+:

Daca vrei sa il cumperi, CLICK AICI:

▼▼Nu uita sa imi spui in comentarii ce parere ai despre pozele facute cu Huawei P20 PRO in comparatie cu cele de pe Galaxy S9+▼▼

Daca ti-a placut acest clip nu uita sa dai un like & share si de asemenea sa te abonezi la canal daca nu ai facut-o deja. Iti multumesc!

Nu uita sa te inscrii in lista mea de prieteni pentru continut exclusiv, giveaways, behind the scenes si altele:

➡️
—————————————-­—————————————-­——————————–

➤ Web:
➤ Instagram:
➤ Facebook:
➤ Twitter:

34 Replies to “Test camera Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9 Plus!”

 1. Silviu Cozma

  S9-le are, ca si predecesoarele, tendinta sa faca totul HDR-ish … ceea ce e cam nasol. Ce ar fi misto, cel putin pentru mine, ar fi sa pui un link cu pozele la full res sa le vad si eu ca pe video mai intervin si codecurile, balansul de alb etc.

 2. Andrei Vasile

  Multi incercati sa ridicati in slavi telefoanele samsung din cauza brand.ului dar deja in unele chestii sunt depasite de telefoanele huawei deja ( ex. Baterie, incarcare rapida, camera si optimizarea sistemului). In 2 3 ani huawei o sa fie cum mult peste. Detinator de samsung 5 6 ani si de 5 luni huawei

 3. Mihail George Andrei

  Salut, dețin s9+ și sunt foarte multumit de el, mai ales la video sub apă, fa un test cu p20 pro si s9 plus la poze si video sub apă, sa vezi acolo diferență, nu as cumpara un telefon cu piese ieftine la bani mulți!

 4. George Cili

  detin ambele telefoane, samsungul este deja la vanzare, este greu de acceptat ca p20 pro este mai bun, cum drq sa fie mai bun decat samsung?,uite ca este! am uitat de samsung! asta este doar parerea mea. astept cu nerabdare modelul mate p20pro.

 5. Vlad Marin

  Sorin drache…inteleg ca ai ceva cu samsung dar nici chiar pe fata…eu am testat si p20 pro si s9+ pe care il si detin, si vreau sa zic ca imi plac mult mai mult pozele facute de s9+, in special noaptea ( consider ca pe partea de low light s9+ nu are rival ). In ceea ce priveste inregistrarea nu are rost sa vb…p20 pro este ff slab…

 6. Denis Petrutescu

  Mie la filmare full HD nu se mișcă ca în filmarea ta, chiar am și sărit, iar în filmare săritură pare ca mișcăm un pic telefonul în sus și jos. Full HD în 60 fps și 4k sunt la fel ca la tine, dar eu zic ca și full HD este ok sa filmezi. Felicitări pt clip și spor la treaba pe mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *