Vivo V9 – Best Ke Tak ?



Apabila Apple mengeluarkan telefon rekaan skrin takuk, ramai pengguna peranti android mula risau jika pengeluar peranti android akan turut sama mengikuti langkah Apple. Awal tahun ini banyak telefon pintar diumumkan, Peranti android juga terkesan dengan perubahan ini.

Ini adalah pengalaman pertama menggunakan telefon skrin takuk pada peranti android iaitu Vivo V9. peranti ini merupakan peranti kelas pertengahan dengan menggunakan cip pemproces Snapdragon 626, 4GB Ram dan Storan 64GB.

22 Replies to “Vivo V9 – Best Ke Tak ?”

  1. SK Enterprise Bhd

    Sy skrang ni pn pkai vivo V9.. Full skrin tu.. ram 4 G.. Ada fingerprint.. Hnya owner ja yg akan dpt buka hp dgn cpt.. Bleh bt code lock tmbhan dn Faceprint.. Camera 24 mp.. I like V9.. Tp kna slalu update funtouch 0s dlm msa ttntu.. Huhuhu.. ??

  2. Wey Wey

    Harga dah turun baru nak beli V9 ni …itu sebab hp lama skrin pecah dan jack ear phone patah kat dalam. Ini pun ikat perut nak beli. Pecah tabunglah jawabnya.

  3. anti gomen

    ni komen jujur aku… aku dah pakai vivo v9.. pendapat aku kalau setakat nak tgk youtube.. facebook..insta..tumblr.. dan lain2 social apps mmg ok.. tapi camera dia indah khabar dari rupa.. aku install game KOF pun tetiba exit.. agak kecewa la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *