Xiaomi Mi 10 5G | Un review bine meritat | Unboxing & Review CEL.roSeria Mi 10 stabileste etalonul pentru performantele generatiei viitoare. Experimenteaza de puterea si eficienta extrema cu cea mai recenta tehnologie LPDDR5 RAM si tehnologia ROM UFS 3.0, alimentata de procesorul Qualcomm® Snapdragon ™ 865.
Xiaomi Mi 10 este disponibil aici:
✅ Magazin:
⏩ Recomanda CEL.ro si castiga puncte de reducere:
📞 Telefoane ieftine:
📺 Monitorul nostru:

⏩ Facebook: 👍
📸 Instagram: 💗

➕ Vrei sa faci parte din echipa noastra? Aplica aici:

👉 Aboneaza-te la canalul nostru si activeaza notificarile 🔔 iar apoi intra pe

Vitezele de descarcare super-rapide sunt doar inceputul. Salutati-va la standarde de retea mai inteligente si mai solide, care ofera o mai securiatate, stabilitate si fiabilitate mai mare. Experimentati internetul viitorului cu suport pentru 5G si Wi-Fi 6, sustinut de tehnologia avansata 5L MultiLink de la Xiaomi.

Suportul noului standard 5G: Wi-Fi 6. Randamentul maxim atinge 9,6 Gb/s, o imbunatatire cu 270% fata de generatia anterioara. Suporta tehnologia OFDMA si 8×8 MU-MIMO, care permite conectarea mai multor dispozitive simultan pentru a mentine viteza de descarcare ridicata si stabila.

Fiind pionierul camerelor de smartphone de 108MP, Xiaomi impinge din nou fotografia de smartphone la un nivel cu totul nou. Sustinut de ISP Qualcomm Spectra ™ 480, optimizari AI bazate pe invatare automata, si tehnologia de compresie fara pierdere HEIF, extragem puterea de 108 megapixeli la maxim.

Software-ul si hardware-ul lucreaza impreuna pentru a realiza progrese in ceea ce priveste viteza, calitatea afisajului si experienta utilizatorului. Un sistem de camere mai puternic si mai receptiv va permite sa captati mai multe fotografii mai vii cu 108MP mai rapid si sa le stocati cu 50% mai putin spatiu.

Camera de 108MP isi aduce abilitatea de a revolutiona videografia smartphone-ului prin furnizarea de inregistrari video cu rezolutia de 8K. Cu ajutorul modul pro puternic si sunetul stereo, sunteti la doar cateva apasari de creare a videoclipurilor profesionale.

Pentru a crea cele mai bune difuzoare audio pentru smartphone, seria Mi 10 ofera un design stereo cu adevarat echilibrat si un design de boxe cu 7 magneti. Aceasta dubleaza volumul si creste considerabil intervalul dinamic. Acest hardware lider in industrie este combinat cu efecte de sunet stereo exclusiv ajustate pentru diferite scenarii, ceea ce va ofera o experienta audio mai imersiva.

Music Credit: Idyllic
Track Name: “Dolor”
Music By: Idyllic @
Official “Idyllic” Discord HERE:
Official “Idyllic” Spotify Here:
Official “Idyllic” DOWNLOAD HERE:
Music released by Chill Out Records @ &

20 Replies to “Xiaomi Mi 10 5G | Un review bine meritat | Unboxing & Review CEL.ro”

  1. Gafton Vlad

    un review foarte bine facut ! Felicitari 👏👍 , o baterie de 4700 pentru 6.67 e numai buna , chiar daca e amoled si are 90 hz , xiaomi si realme sau oneplus sunt ceva care imi plac.. dar interfata miui de la realme sau xiaomi mai trebuie rafinata ..

  2. NGP

    Am apreciat Xiaomi pentru pop up camera, mă uit la serial /film pe telefon 95%din timp. O prostie camera in ecran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *