Xiaomi Mi 8, Fon Hampir Sempurna



Xiaomi Mi 8 dengan rekaan seperti iPhone X menempatkan dirinya di dalam kalangan peranti flagship bajet bersama Mi Mix 2s, Oneplus 6 dan Zenfone 5z.

Jika dibandingkan pada harga Mi 8 antara yang termurah di pasaran..tetapi baru-baru ni muncul lagi satu pencabar baru!

Ikuti kami,
Instagram
Twitter
Facebook

#XiaomiMalaysia #Mi8

42 Replies to “Xiaomi Mi 8, Fon Hampir Sempurna”

  1. Ashraf Official

    Dah 4 bulan ,aku guna mi 8 ni memang puas hati ,tak dak masaalah ,main pubg pun smooth ja ,caj batery tayah tunggu lama ..ram 6gb ,ext 128gb ..setakat ni baru guna 20gb ,lain2 aku tak tau nak install apa dah ..hahaha ..vivo/oppo pun tak leh lawan dari segi kepantasan prosessor ..bahkan display untuk mi 8 ultra hd ,oppo vivo hanya hd ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *