Xiaomi Mi10 Pro: Peranti Xiaomi Paling Mahal Dalam Pasaran



Jadi Xiaomi Mi10 Pro dilihat telah selamat dilancarkan secara rasmi di pasaran Malaysia pada harga jualan RM3899 untuk model 8GB/256GB. Menjadi satu tanda tanya mengapa produk dari Xiaomi ini dilihat dijual pada tanda harga jualan yang teramat premium dan rata-rata peminat Xiaomi kurang berpuas hati dengan tindakan Xiaomi ini. Jadi adakah ianya berbaloi sebenarnya untuk dibeli?

Beli Mi 10 disini

SHOPEE

LAZADA

Setup Video

Kamera :

Lens. :

Lighting. :

Microphone. :
h

Mari join Wiser Army :

Website :
Facebook :
Instagram :
Twitter. :
Penyampai :

Channel baru Inside Wiser:

Wiser Jaya:

#XiaomiMi10Pro

50 Replies to “Xiaomi Mi10 Pro: Peranti Xiaomi Paling Mahal Dalam Pasaran”

  1. AHK Yo

    Aku guna Redmi 4x dari start release aku jujur tak lag main pubg pun masih boleh πŸ˜‚ berapa tahun geng sampai aku pegi kedai xiaomi pekerja tu cakap Phone aku legend πŸ˜‚

  2. Azalee Ben Ahmed

    Kesal kesal kesal
    SD$1,399.90Β’
    Dah 3 bulan(25.7.2020)beli
    Guna balek Mi 9T
    Sebab pangilan keluar/masuk
    Terus di RAKAM(aku suka)

    Mi 10 Pro TIDAK begitu
    Pangilan keluar/masuk
    Akan di beritahu bahawa
    SEDANG DI RAKAM
    SOALAN ;
    Bagaimana cara TIADAKAN SUARA (SEDANG DI RAKAM)
    Terima kaseh
    Wiser My πŸ‘πŸΌ

  3. Ado Amrie

    Tgah guna mi 10 pro skrg.. kualiti sound speaker mmg superb.. dengar jelas bass keluar dari speaker dengan vokal dan muzik yg amt seimbang.. senang kata,speaker phone terbaik setakat ni..😁😁

  4. jinbei49

    Xiaomi fon paling best aku gune adlah mi max 3. Tiada galang ganti. Klu xiaomi x kluarkn dah lepas ni line mi max, aku akn gune nokia 3310 jer.. πŸ‘πŸ‘

  5. Razin Rifky

    Bang sy nk bertanya sikit tentang redmi 10 pro ni….
    1.org ckp bateri dia memang laju tapi cepat habis.betul atau tk..
    2.telephoto tu ape keistimewaan dia.
    3 memang boleh guna wireless charger ehh…
    Sy harap abg dpt menjawab soalan2 sy terima kasih……πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ€—…

  6. Muhammad Akil

    Typing pakai Mi 10 pro ni..walaupon melabur byk..jnji boleh pakai jngka masa lama..tk tau dah nk ckp mcm mne..mmg puas hati dgn Mi 10 proπŸ˜†πŸ˜†

  7. SZ Foo

    Any owners here? Realised that the 4G or mobile data disconnects after awhile but the signal bar is at full strength. Tried restarting and switching on/off airplane mode to no avail. Temp fix is to swap sim cards. No issues with sim card thouggh as it works with other phones. Any idea how to fix this?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *