Xiaomi Redmi K30 – Skrin 120HZ | MIUI 11 | Kamera 64MP



Xiaomi tahun ini telah melancarkan satu peranti kelas pertengahan pertama menggunakan skrin 120Hz, ia dijana cip pemprosesan snapdragon 730G, 6GB RAM dan storan dalaman 128GB. Walaubagaimanpun peranti ini masih belum dilancarkan secara rasmi dimalaysia.

24 Replies to “Xiaomi Redmi K30 – Skrin 120HZ | MIUI 11 | Kamera 64MP”

  1. Iorex Rorschach

    Macam x leh blah ja tgk review mamat ni…
    Baru belajaq tgk telepon ka apa ni. Baik hg p review samsung s10 plus. Bongek.
    Ni skrin lcd tp ada hdr 10 kira bagus la tu. Adoi. Apa la knowledge mcm ni boleh jd reviewer.

  2. Muhd Haziq

    aku pening betul slalu org bincang bab China Rom dgn Global..

    Betul ke China ROM banyak apps TAK boleh support?
    – GrabFood
    -Netflix
    -Waze jadi gila
    -etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *